Històries de Superació

‘Somos Súper’ és un homenatge a les persones i associacions que han assumit la seua responsabilitat i compromís, com a ciutadans i ciutadanes, de millorar el seu entorn i la qualitat de vides de les persones. Aqueixes persones són com a herois anònims units entorn de col·lectius amb objectius, assoliments i històries increïbles. Històries que, com a súper herois que són, bé mereixen ser plasmades en el paper i difoses. Benvinguts a ‘Històries de Superació’. Benvinguts a ‘Somos Súper’.

També volem agrair als col·laboradors que ens ajuden a fer possible este projecte i en concret a Caixa Popular, l’Ajuntament de Quart de Poblet i l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD).

Volem

En 'Somos Súper' posem en valor allò que venim fent des de fa anys en les associacions i diem amb honestedat a la ciutadania que som la majoria i que som transparents i solidaris. Dediquem el nostre temps i recursos a fer un món més just i igualitari per a totes les persones. És un treball que no ix en els telenotícies, ni en els mitjans informatius.
És necessari que la societat sàpia que existeixen moltes iniciatives orientades al canvi i que aporten valor afegit als seus municipis. Són moltes les persones que ja estan compromeses. Felicitem a aquelles persones que ja estan treballant de forma solidària i col·lectiva, i animem a les altres a seguir-los, els poders es transmeten, i es contagien.
En Somos Súper mai estem "capa caiguda", sabem que és possible el que somiem, que podem millorar la societat en la qual vivim i construir la del futur. Hem de fomentar entre tots el contagi de la il·lusió, del bon ànim i de la solidaritat.